Sieraden voor mannen zijn stoer!

Mijn nieuwe vriend draagt altijd wel sieraden. Soms een ketting, altijd wel een leren armband en een ring. En hoewel mijn exen nooit sieraden droegen, vind ik het eigenlijk heel erg sexy. Mannen die zijn uiterlijk wat opleuken met mooie en stoere sieraden zie je steeds vaker, en het bevalt mij wel. Al moet ik eerlijk zeggen, van oorbellen ben ik geen grote fan. Zeker niet van die grote diamanten die in de oren steken. Kleine ringetjes, liefst maar in één oor, kan nog wel aantrekkelijk zijn. Het is een trend die mij zeker wel goed bevalt.

Kettingen
Kettingen worden steeds populairder bij hedendaagse mannen. Vroeger zag je een man hooguit met een metalen schakelketting, nu zijn kralenkettingen, parelkettingen, en ook geknoopte kettingen met of zonder hanger ook veel beschikbaar voor mannen. Zeker een ketting met een mooie hanger, goed gematcht met de kleding, kan heel cool zijn. Nog leuker eigenlijk als de hanger een speciale betekenis heeft, bijvoorbeeld met een gravering of een speciale steen die een bijzondere kracht heeft.

Armbanden
Ook voor mannen is er bijna onbeperkte keus uit verschillende soorten armbanden. De populariteit stijgt, en het aanbod wordt dan ook steeds groter. Metalen schakelarmbanden zijn populair, zelf vind ik een stoere leren armband echt geweldig. Daar heb je ook weer veel keuze uit, van een smal armbandje, tot een soort bundel smalle armbandjes, tot een brede band. Bijvoorbeeld een leren armband gevlochten met touw en kralen als toevoeging ziet er heel tof uit. Mijn vriend heeft een superleuke gevlochten armband van touw en kralen, die hij tijdens zijn vakantie in Nepal heeft gekocht. Ziet er super uit en het is voor hem ook een dierbaar souvenir dat hem doet terugdenken aan zijn geweldige tijd in Nepal.

Ringen
Je hebt ook veel verschillende soorten ringen voor mannen. Natuurlijk van verschillende soorten materiaal, zoals zilver, goud, titanium of staal, maar ook nog in veel verschillende ontwerpen, zoals een zegelring, mattenklopper ring (een soort gevlochten ontwerp), een simpele smalle, gladde ring, of juist een brede ring met wat bewerkingen in het metaal.

Oorbellen
Zoals ik al zei, ben ik geen fan van oorbellen bij mannen. Ik ben dan ook blij dat mijn vriend geen gaatjes heeft.

-> Aanbevolen mannen oorbellen (goud en zilver)

Toch draagt hij wel eens oorbellen, die hij aan zijn oorlellen klemt. Ik moet eerlijk zeggen, het ziet er wel goed uit, het valt helemaal niet op dat hij geen echte gaatjes heeft. En hij heeft kleine, wat bredere ronde clips, die ik gelukkig nog wel oké vind.

Voor de duidelijkheid, hier vind je alle sieraden voor mannen.

You May Also Like