sportkleding voor iedereen

Sportkleding voor iedereen

Als je kijkt naar de verschillende soorten sporten, zie je dat elke sport zijn eigen kleding heeft. Afhankelijk van de soort sport, zul je je sportkleding dus ook ergens anders vandaan moeten halen. Wil jij weten waar je terecht moet voor leuke sportkleding voor jouw favoriete sport? Of ga je net beginnen met een nieuwe sport en wil je graag weten wat voor kleding je aan moet schaffen en waar je dit kan doen? Lees dan snel verder.

Tennis, voetbal en hockey

Hoewel deze sporten alledrie verschillend zijn qua kleding, heb ik deze toch samengevoegd in een categorie. Dit is namelijk omdat je sportkleding voor deze drie sporten vaak bij dezelfde merken en winkels kunt halen. Tennisrokjes en voetbalbroekjes zijn vaak te vinden bij grote sportmerken als Nike, Puma of Adidas. Naast dat deze winkels vaak een grote collectie hebben om uit te kiezen, zijn dit ook hele hippe merken. Als je je sportkleding dus bij deze merken koopt, zul je in stijl op het sportveld te vinden zijn!

Dansen

Dansen is een sport die qua kleding veel afwijkt van andere sporten als voetbal en tennis. Bovendien zijn er binnen de sport dans ook nog veel verschillen. Doe je bijvoorbeeld ballet, dan zul je een balletpak en balletschoenen nodig hebben. Dit kun je onder andere bij merken als Bloch of Capezio doen. Ook heb je veel grote ballet winkels die al deze merken in een winkel verkopen. Een dansstijl met totaal andere kleding, is bijvoorbeeld hiphop. Bij hiphop ben je veel vrijer in het kiezen van je kleding. Ga je graag voor iets simpels, dan kun je bij winkels als Adidas of Nike een sportlegging en sportshirt kopen. Wil je je echter meer in de stoere stijl van hiphop kleden? Dan kun je bijvoorbeeld een trui of joggingbroek kopen van stoere en hippe merken als Kenzo.

Golf

Ook golf verschilt qua kleding veel van de meeste sporten. Bij golf draag je eigenlijk niet eens echte sportkleding. Vaak wordt bij golf gewone kleding gedragen. Toch heeft golf wel een redelijk specifieke kledingstijl. Het is dan ook niet gewoonlijk dat je op de golfbaan aankomt in een joggingbroek of stoere trui. Veel golfers dragen polo’s en bijvoorbeeld een beige broek. Deze kleding komt regelmatig van merken als Ralph Lauren of Hugo Boss. Kijk dus bij deze merken voor mooie golfkleding. Passen deze merken niet helemaal in je budget? Dan kun je voor mooie polo’s ook kijken bij de WE of de H&M.

You May Also Like