Een auto huren voor een weekend weg met vrienden

Wil je lekker een weekendje weg met je vrienden of met je gezin? Dan is het wel zo fijn als je dat met de auto kunt doen. Maar niet iedereen heeft een auto voor de deur staan en niet iedere auto is geschikt om een weekendje in weg te gaan. Je kunt nu een auto huren voor een weekend weg met je familie of vrienden zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Het is eigenlijk heel simpel: je downloadt de app van Greenwheels en al binnen het half uur kun je een auto huren voor een weekend. Je hoeft hiervoor niet eerst naar een verhuurbedrijf. De deel auto staat gewoon bij jou in de buurt. Wil je een grote auto huren voor een weekend, bijvoorbeeld omdat je een tent en toebehoren mee wilt nemen, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Een auto huren voor een weekend zonder gedoe

Een van de veelgehoorde nadelen van een auto huren voor een weekend is dat je eerst bij het verhuurbedrijf moet zien te komen. Zo'n autoverhuurbedrijf is eigenlijk altijd ergens achteraf op een industrieterrein gevestigd. Ben je daar eenmaal aangekomen, dan dien je eerst nog een stapel papieren in te vullen voor je de sleutels in handen krijgt. Maar het kan ook anders. Door gebruik te maken van de Greenwheels app heb je altijd een auto bij jou in de buurt. Deze auto open en sluit je heel gemakkelijk met de app. Je hebt hier geen tussenkomst van een verhuurbedrijf bij nodig.

Kan ik de auto zo pakken?

Je moet de auto wel even reserveren, dat is wel zo duidelijk voor de andere gebruikers. Dat houdt dus ook in dat het kan zijn dat een van de andere gebruikers van de deelauto de auto al heeft gereserveerd voor een periode die jij eigenlijk bedacht had. Maar niet getreurd: met meer dan 2.150 deelauto's in heel Nederland staat er altijd nog een auto bij jou in de buurt!

Heb je je zinnen gezet op een bepaalde auto?

Dan kun je deze dus maar beter ruim van te voren reserveren. Je voorkomt dan dat je misgrijpt. De auto kun je al heel lang voor je vertrek reserveren, dus doe dat vooral op het moment dat de datum voor je weekendje weg vast staat. Is het niet heel belangrijk dat je de auto op een bepaalde tijd kunt rijden, dan kun je tot wel een minuut van te voren de auto reserveren.

You May Also Like