Beeztees

Beeztees geeft je huisdieren een hippe leefomgeving

In mijn zoektocht naar hippe spulletjes om mijn huisdieren te voorzien kwam ik uit bij het merk Beeztees. Dit merk heeft veel speelgoed, slaapmogelijkheden en alle andere spullen die je nodig hebt voor huisdieren in een hip jasje. Een slaapcabine of ligmand is onderdeel van je huiskamer, zo zie ik dat. Ik ben altijd op zoek naar de meest hippe dingen om je lifestyle en uitstraling te verbeteren. In mijn blog op Samenhip.nl vertel ik dan altijd ook graag hoe we samen hip kunnen zijn. Samen hip zijn met je huisdier? Dat kan met Beeztees.

Beeztees heeft hippe slaapcabines voor je katten

Ik heb een kat in huis en die wou ik graag voorzien van een hippe slaapcabine. Beeztees is het merk waar ik uiteindelijk een slaapcabine bij heb gekocht. Ik vertel daarom graag meer over de slaapcabines van Beeztees. Dit merk heeft bijvoorbeeld cabines die gecombineerd worden met het speelgedrag van katten. Deze cabines worden geleverd in combinatie met balletjes waar ze mee kunnen spelen. Ook kan je kiezen voor een slaapcabine met een ingebouwde krabpaal, uiteraard met een hip design. Wie de kat graag voorziet van eten en drinken in de cabine is ook bij Beeztees op de goede plek. Uiteraard is de cabine ook voor het slapen, katten doen dat namelijk behoorlijk veel. Een kussentje waar de kat dan op kan liggen is inbegrepen.

Hip speelgoed voor je honden, katten of knaagdieren

Naast het feit dat ik mijn katten wou voorzien van een moderne slaapcabine, wil je ze natuurlijk ook vermaken met speelgoed. Voor de mensen die andere huisdieren hebben zoals honden of katten vertel ik nu meer over dat speelgoed. Zo zijn er voor honden bijvoorbeeld speelgoedjes beschikbaar die gevuld kunnen worden met eten. Er is natuurlijk niets wat een hond meer bezig houdt. Ook wordt er door Beeztees natuurlijk aan elk huisdier gedacht, dus ook aan knaagdieren. Beeztees heeft daarom voor knaagdieren een looprad in het assortiment. Katten, honden, knaagdieren, ze kunnen allemaal bij dit merk terecht. Of je nou een puppy hebt, of een groter dier, voor elk soort huisdier is er wel het juiste speelgoed beschikbaar. Denk dus goed na over jouw huisdier, wat doet hij of zij graag? En vooral, wat is goed speelgoed? Dat kan af en toe nog best verschillen. Ik ben in ieder geval all-in gegaan en heb mijn kat voorzien van een hip paleis in de woonkamer.

You May Also Like