Een nieuwe garderobe

Het is tijd om het roer om te gooien en weer te shoppen. Al een lange tijd zijn er geen nieuwe pakketjes meer binnen gekomen en daar moet verandering in komen. Om te beginnen moet ik eerst alle oude kleding wegdoen. De kleding wat ik niet meer draag doneer ik aan een goed doel. Het leuke gedeelte komt pas later, het moment waarop je de nieuwe spullen binnen krijgt.

Meer dan verwacht

Alle spullen die ik wegdoe gaan naar een goed doel. Van tevoren had ik voorspeld dat er maar twee zakken weg zouden gaan. Uiteindelijk bleek dat er vijf zakken beneden aan de trap stonden. Ik schrok er zelf een beetje van. Ik hecht niet veel waarde aan kleding of aan schoenen, maar dit deed toch wel een beetje pijn. Nu mijn kast helemaal is schoongemaakt en opgeruimd, is het tijd om nieuwe spullen aan te schaffen, die helemaal van dit seizoen zijn.

Zo veel schoenen

Om te beginnen heb ik zeker veel nieuwe schoenen nodig. Blijkbaar heb ik een grotere schoenmaat gekregen en daarom moet bijna alles vervangen worden. Van sneakers tot pumps tot aan Waldläufer. Ik weet precies waar ik moet zijn. De Waldläufers staan hoog op mijn lijstje. Ze zijn zonder twijfel de beste schoen qua comfort en kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoog lederkwaliteit en bieden optimaal loopcomfort. Ze hebben zelfs een lichte zool met luchtkussens. Ze staan ook nog eens chique onder je werkoutfit.

Maar ook pumps mag ik zeker niet vergeten voor mijn dagelijkse loopschoenen. Ik kan niet zonder ze. Je hebt ze ook in een sportieve stijl, waardoor het helemaal de schoen van nu is. Daarom heb ik er ook gelijk vier paar van besteld, in verschillende kleuren. Schoenen met hakken zorgen ervoor dat je automatisch rechtop gaat lopen. Bovendien verlengen hakken het silhouet.

Is deze kleding wel van nu?

Ik heb nog een aantal kledingstukken laten hangen in mijn garderobe. Echter ben ik bang dat ik ook deze niet vaak meer zal dragen. Het was niet moeilijk om veel leuke online winkels te vinden. Ik heb ook al mijn budget uitgegeven aan wel 25 items. Ik hoop dat ze allemaal op dezelfde dag komen, zodat mijn buren niet gek worden van al die postbezorgers die langskomen.

Het moment is daar dat alles binnen is gekomen. Het goede nieuws is dat bijna alles past. De rest zal ik terug moeten sturen. Ik heb meteen mijn nieuwe outfit aangetrokken met mijn nieuwe pumps. Ik ben ervan overtuigd dat deze nog een lange tijd mee zullen gaan.

You May Also Like