Het kledingmerk Jacob Cohen

Dit populaire kledingmerk werd in 1985 opgericht door Tato Bardelle. Al vrij snel bleek het kledingmerk een succes te zijn, zo deed het merk zeer goede zaken in de denimsector. Enige tijd later toen zijn zoon Nicola Bardelle het kledingmerk overnam wist hij de volgende stap te zetten. Nicola Bardelle was erg talentvol en ontzettend slim, zo wist hij het kledingmerk in verschillende boetieks over de hele wereld te krijgen. Jacob Cohen was vooral bekend vanwege de dameskleding die het verkocht, in 2008 kwam het merk daarom met iets nieuws. Zo kwam men met de totale look voor mannen. De totale look voor vrouwen kwam uiteindelijk iets later, namelijk in 2010. De collecties bestaan vaak uit verschillende kleurencombinaties, fijne stoffen en de specifieke manier van ontwerpen. Tegenwoordig vind je de verschillende collecties in ruim 450 boetieks die verspreid zijn over heel Italië. Wereldwijd vind je Jacob Cohen in ruim 1500 winkels. Winkels met kleding van Jacob Cohen vind je bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland, Japan, Noord Amerika en Scandinavië.

Wat is er speciaal aan Jacob Cohen?

Dat Jacob Cohen een populair kledingmerk is kun je wel zien aan het feit dat het wereldwijd overal te verkrijgen is. Verder zijn er verschillende redenen waarom Jacob Cohen zo veel verkocht wordt. Zo maakt men enkel gebruik van stoffen die zowel comfortabel zitten als er elegant uitzien. Dit merk je ook wanneer je de kleding draagt, zo resulteert het bijna altijd in de perfecte pasvorm. Een ander kenmerk van Jacob Cohen zijn de details.

De Jeans van Jacob Cohen

De Jeans is waar het voor Jacob Cohen allemaal mee begon. Zo zegt men bij Jacob Cohen dat denim niet alleen een kledingsoort is. Zo zou het ook een bepaalde levensstijl zijn. De jeans van Jacob Cohen zijn daarom gemaakt van het beste katoen. Door alleen te kiezen uit de beste materialen weet men kledingstukken te ontwikkelen die perfect past én elegant is.

You May Also Like