Kleding gemaakt van travelstof

Soms kan het best vermoeiend zijn om steeds weer na te moeten denken over welke kleding nu het beste past bij welke gelegenheid. Wanneer je kiest voor de kleding uit de collectie van Je m’appelle is dit vanaf nu verleden tijd. Zij hebben namelijk een kledingcollectie die bestaat uit kleding die gemaakt is van travelstof. Deze stof heeft bijzonder fijne eigenschappen. Kleding die gemaakt is van deze stof is dan ook tijdens iedere gelegenheid te dragen. Bijvoorbeeld tijdens je werkzaamheden achter een bureau, of tijdens een feestje van een goede vriend of vriendin.

De eigenschappen van Travel Quality

Travelstof is een stofsoort die op een speciale manier is geweven. Dit maakt dan ook dat deze stof over een aantal fijne eigenschappen beschikt. Deze stof is beschikt over een comfortabele stretch, is snel drogend, is duurzaam en slijtvast. Bovendien is deze stof ook nog eens UV- beschermd wat er voor zorgt dat je kledingstukken die gemaakt zijn van travelstof ook uitstekend kunt dragen tijdens een zwoele zomeravond. Ook is deze stofsoort makkelijk wasbaar en kleedt bovendien ook mooi af. Wanneer je een broek draagt die gemaakt is van deze stof, en je wat minder mooie billen hebt, zal dit met het dragen van zo’n broek niet zichtbaar zijn. Veel vrouwen zijn soms wat onzeker over bepaalde lichaamsdelen. Deze stof zorgt ervoor dat mooie lichaamsvormen geaccentueerd worden en minder mooie lichaamsvormen worden gecamoufleerd. De afgelopen jaren zijn de kledingcollecties die gemaakt zijn van travelstof behoorlijk toegenomen. Dit omdat er steeds meer vraag kwam naar kledingstukken die gemaakt waren van deze stof. Vrijwel iedere soort kledingstukken zijn dan ook wel verkrijgbaar in de collectie van Je m’appelle en gemaakt van deze fijne stof.

Soorten kledingstukken

Er zijn verschillende soorten kledingstukken verkrijgbaar in de kledingwinkels. Wanneer je kijkt naar kledingstukken voor vrouwen kun je bijvoorbeeld denken aan jurken, rokjes, spijkerbroeken, pantalons, t- shirts, etc. Al deze kledingstukken kunnen gemaakt zijn van Travel Quality. Wanneer je bijvoorbeeld wat last hebt van lichamelijke klachten kan het niet altijd fijn zijn om een strak jurkje of een strakke pantalon te moeten dragen tijdens bijvoorbeeld je werkzaamheden op kantoor. Dit is aan de dag van vandaag dan ook niet meer nodig. Wanneer je kiest voor een jurkje of broek die gemaakt is van travelstof zal je deze eventuele lichamelijke ongemakken niet langer ervaren. Deze kleding zit namelijk niet strak waardoor jij deze kleding met gemak de gehele dag aan kunt houden. Bovendien zijn er zelfs blazers beschikbaar die gemaakt zijn van deze stof. Het is dan ook mogelijk om dagelijks een complete outfit te dragen uit de collectie van Je m’appelle die gemaakt is van travelstof.

You May Also Like