guess

Guess mode blijft maar groeien

We zien dat er steeds meer mensen zijn die de kleding van Guess gaan dragen, dit jaar is het merk dan ook weer sterk in opkomst in de verscheidene winkels. Het is een merk wat eerder geldt als een goedkoop high end merk, de prijzen liggen namelijk nog niet in de buurt van de merken zoals Louis Vuitton of iets dergelijks. Dit is dan ook gelijk zo mooi aan Guess, zij maken het door de lage prijzen voor iedereen mogelijk om in kwalitatief goede kleding rond te lopen. Dit zorgt er dan ook voor dat zij op een makkelijke wijze een grotere groep mensen kunnen bereiken

Het doel van Guess

Guess is eigenlijk nog maar een heel jong merk, dit is dan ook de reden dat het uiterlijk van het merk echt modern oogt. Je hebt keuze uit erg veel soorten producten van Guess, ze hebben namelijk niet alleen maar kleding in het assortiment. Zo kan je ook veel uurwerken vinden van dit merk, deze diversiteit is keer op keer weer leuk om te ontdekken. We zien dat de voornaamste doelgroep toch wel de jongeren is, echter kan je als man zijnde ook veel overhemden vinden van dit merk.
De tassen van Guess zijn dit jaar ook flink bekend geworden, elk jaar zijn er veel mensen die deze tassen in huis. Bij Guess vinden we vaak een donkere tint, dit staat dan ook gelijk erg chique. Echter kan je altijd nog diverse soorten kleuren en felle patronen vinden, deze zijn alleen niet zo vaak gebruikt als zwart. Dit is natuurlijk ook wel gelijk weer leuk, het is een merk wat altijd vasthoudt bij haar roots. Bij Guess kan je vaak een simplistische uitstraling terugvinden, voor iedereen die dit tof vindt is dit een prima keus.

Veel in het verschiet

In het begin duurde het even voordat Guess pas echt op gang kwam, in het begin hadden niet zoveel shows dit merk op de loper staan. Echter is Guess nu wel echt een inhaalslag aan het slaan, de laatste jaren komen er dan ook veel meer producten uit van dit merk. Guess is voor iedereen een prima merk om in rond te lopen, het is een merk met een uitstekende kwaliteit. De nieuwe collectie is zeker ook het bekijken waard, hier kan je veel mooie winterkleding vinden. Een nette die ook nog eens goed zit, dat is bij Guess niet zo moeilijk om te vinden.

You May Also Like