Dit zijn de meest hippe wandelschoenen van dit moment

Niet lang geleden bracht Adidas de nieuwe Ultraboost 19 uit, één van de meest gewilde nieuwe hardloopschoen van het jaar (een eerdere versie van de schoen die in december 2018 uitkwam was bijna meteen uitverkocht). Wat maakt de Ultraboost 19 zo buzz-waardig? Betere pasvorm, meer ondersteuning bij langere hardloop sessies en een nieuwe look. Maar ondanks de upgrades aan de Ultraboost 19 is er een andere schoen die hipper is en meer hype heeft ontvangen, de nieuwe wandelschoen van Adidas. De Adidas Terrex Free Hiker.

Voor wie is het bedoeld?

De opwinding komt uit twee verschillende groepen. Wandelaars en streetstyle fanaten. De eerste groep, de wandelaars voor de hand liggend. Adidas heeft een welverdiende aanhang onder trail en trekking fanaten ontwikkeld. Dit door hun prestatiegerichte laarzen, schoenen en trailrunning schoenen . (De Terrex Fast Mid GTX is een van onze favoriete wandelschoenen.)
De Free Hiker is Adidas eerste wandelschoen die de terugkerende Boost-schuim technologie gebruikt. Dat is niet de enige innovatie die het met zich meebrengt: er is ook een Primeknit upper voor een nauwe en ademende pasvorm. Adidas huwde deze twee technologieën samen in de Adidas Free Hiker met een stijl die zich bewust richt op de smaak outdoor sporters.  Door de streetstyle look ook de aandacht trekt van groepen die niet noodzakelijkerwijs wandelen en kamperen.

Ze zijn nu al populair

Websites zoals Highsnobiety en Kicks OnFire hebben de schoen van aankondiging tot release in hun artikels besproken. muziekproducent en DJ Diplo promootten de wandelschoen in een recente Instagram-post. Dit alles wil zeggen dat je de Free Hiker waarschijnlijk net zo vaak op trottoirs als outdoor trails zal zien(hoewel de Continental rubberen buitenzool beter geschikt is voor de laatste).

Nieuwe kleuren onderweg

De Adidas Terrex Free Hiker zal binnenkort ook te vinden zijn met een gloednieuwe colorway. Het trail-ready silhouet verwelkomt lichte bruine tinten in combinatie met zwarte en felrode details. Ten slotte is er voor stevige zwarte veters met rode spikkels gekozen om de wandeling geïnspireerde look helemaal af te maken.

Als je op zoek bent naar een paar nieuwe wandelschoenen wordt het op dit moment niet veel hipper dan de Adidas Terrex Free Hiker. De schoen kun je als je geen fanatieke wandelaar bent ook gebruiken in het normale straatbeeld.

You May Also Like