Welke trui past bij jou lichaamstype?

Eind zomer zie je ze weer in de winkel liggen lekkere warme truien. Natuurlijk valt er over smaakt niet te twisten en ben ik van mening dat je kleding moet dragen die jij leuk vindt. Maar er zijn wel een paar goede tips waar je rekening mee kan houden als je een trui koopt. Zelf vond ik de volgende tips erg handig.

 

Tip 1 een wijde coltrui

Als je lang bent bevorderd een wijde coltrui jou sterke punten. Door de col wordt jou lengte goed benut. Natuurlijk is een strakke coltrui ook erg mooi bij jouw figuur maar een wijde trui geeft een leuke nonchalante look.

 

Tip 2 kort vallende kabeltrui

Ieder jaar zie ik ze weer hangen de lekkere warme kabeltrui. Zeker bij vrouwen met een petit figuur staat een kabeltrui ontzettend mooi. Het kort vallende model zorgt voor lengte in het figuur. Als je petit bent kan je best leuk spelen met kleren met wat meer volume.

 

Tip 3 een cardigan

Als je een cardigan combineert met een riem is dit voor vrouwen met een appel figuur een geweldige combinatie. Vrouwen met een appel figuur willen vaak meer illusie wekken bij de taille en door een riem de gebruiken kan je dit creëren. Een leuk Moscow vest doet het ook goed bij een appel figuur als je die open draagt dan creëer verticale lengte en dit kan slanker ogen.

 

Tip 4 de korte coltrui

Zelf vind ik de korte coltrui erg mooi bij vrouwen met een peer figuur. Omdat ik het mooi vind dat het bovenlijf niet wegvalt door een grote wijde trui. Een van de sterke punten van een peer figuur is het smalle bovenlichaam. Ik vind dat je die absoluut mag laten zien.

Tip 5 een boxy trui

De boxy trui is een trui die vierkanter valt daarom is het voor vrouwen met een aardbei figuur een geweldige optie. Vrouwen met een aardbei figuur hebben wat bredere schouders. Als je kiest voor een strakker model kan het er voor zorgen dat de aandacht vooral op het bovenlijf wordt gelegd. En met de vierkanten trui creëer je een mooi balans tussen het boven- en onderlijf.

 

Tip 6 een v-hals of een ronde hals

Heb je wat kleinere borsten kan je voor een v-hals kiezen om wat meer illusie te creëren bij de borsten. Heb je grote borsten kies dan eerder voor een lagere ronde hals omdat je hiermee niet meteen je hele decolleté hoeft te laten zien maar toch een stukje huid.

You May Also Like