Samen hip in een Ellesse jas

Je denkt er nu misschien nog niet zo over na, maar de winter staat weer voor de deur! Of in ieder geval, de herfst. De dagen worden weer korter en het wordt (uiteindelijk) ook weer kouder weer. En jawel, op het moment dat de temperaturen weer onder de 10 graden Celsius komen zou jij willen dat je er wat warmer bij loopt! Maar hoe doe je dat nou zo hip mogelijk? Dat lees je hier in dit blog.

Ellesse: het merk van 2020 voor mannen

Wanneer jij graag street style inspired fashion draagt kan je dit najaar en deze winter niet om Ellesse heen. Ken je de kleding van dit merk al? Mooi! Zo niet: ook geen enkel probleem. Je hebt nog even om er mee kennis te maken!

Een Ellesse jas is vaak voorzien van een heerlijk warme gewatteerde voering. Dit houdt jou extra warm op dagen dat het bijvoorbeeld hard waait, zeker als je voor een hard shell model kiest!

Hou je niet zo van die puffer jackets? Geen probleem, je kunt natuurlijk ook voor een ander model kiezen. Als je van sportieve wind breakers houdt met vrolijke kleuren ben je hier aan het goede adres. Natuurlijk kan je ook terecht voor wat neutralere kleuren, maar Ellesse staat er wel om bekend dat ze veelal vrolijke kleuren gebruiken in hun ontwerpen. Laat je verassen deze winter!

Voor dames zijn er Mango jassen in de herfst van 2020

Dit Spaanse merk ken je ongetwijfeld al! Het is immens populair vanwege de zakelijke en casual kledingcombinaties. Dit zie je dit najaar en deze winter ook terug in de Mango jassen collectie.

Ga jij voor een klassieke trenchcoat of draag je liever een wat alternatiever model? Waar je ook voor kiest, bij Mango hebben ze het eigenlijk allemaal wel. Deze winter zie je het puffer jacket model weer veel terugkomen, maar niet alleen die is helemaal back in business dit najaar. Ook de regenjas is tegenwoordig een item wat niet meer kan ontbreken in de kledingkast van de moderne fashionista.

En niet alleen de jassen van Mango zijn compleet on-trend. ook de schoenen die ze hier aanbieden kan je perfect stylen met jouw modieuze outfit. Als je er samen met jouw vrienden en vriendinnen hip bij wil lopen, kan je ervoor kiezen om allemaal dezelfde outfits te kopen. of in ieder geval, om te beginnen met het dragen van dezelfde jassen. Probeer het zelf en ervaar hoe leuk het kan zijn om samen hip te zijn!

You May Also Like