Online een nieuwe zonnebril kopen

Al een lange tijd ben ik opzoek naar een fijne zonnebril. Vooral bij het autorijden heb ik last van de zon wanneer ik terugrijd van mijn werk. De zon staat dan laag en schijnt hierdoor recht in mijn ogen. Ik heb dan het gevoel dat ik de hele weg met mijn ogen aan het knijpen ben. Maar ik heb tot verkort nog niet de perfecte zonnebril gevonden. Tot ik afgelopen weekend met wat vrienden ging varen, een vriend van mij leende zijn zonnebril aan mij uit. Deze zonnebril heb ik de hele dag gedragen en beviel mij goed. Die avond ben ik zelf online opzoek gegaan naar een mannen zonnenbril. Al snel kwam ik op een fijne site uit met veel leuke modellen. 

Virtuele paskamer

Deze site is van Charlie Temple. Hier hebben ze allerlei soorten brillen, waaronder zonnebrillen. Al snel was ik verdwaald in de wereld van zonnebrillen. Deze site had heel veel opties voor vormen. Per vorm hadden ze ook weer extra opties voor kleuren. Het was fijn dat ik zoveel keuze had, maar maakte het ook weer lastig om te beslissen welke ik zou willen kopen. Na een tijdje vond ik een leuke functie op hun website. Bij veel zonnebrillen is er een knopje rechtsonder waarop staat “passen”. Je komt dan in een virtuele paskamer. Vervolgens kan je kiezen of je de webcam aan wil doen of een bestaande foto van je gezicht wil gebruiken. Bij beide opties wordt de bril die je hebt gekozen op je gezicht geprojecteerd. Je kan dan de kleur en van het montuur nog veranderen. 

Goede keuze

Op deze manier heb ik in de avond nog veel verschillende zonnebrillen gepast. Ik vond het een fantastische optie om dit zo online te doen. Ik kreeg er ook lol in om veel verschillende monturen te passen. Uiteindelijk heb ik voor mij de perfecte zonnebril gevonden. Van tevoren had ik dit model niet zelf uitgezocht wanneer ik alleen een foto had gezien, maar nu ik hem virtueel heb kunnen passen was ik helemaal overtuigd van dit model. Ik stuurde ook een foto naar mijn vrienden. Zij vonden ook dat deze zonnebril mij goed stond, tenminste zo ver ze konden zien in de virtuele paskamer. De dag na mijn grote passessie heb ik besloten om de zonnebril te bestellen. Omdat ik voor 21.00 uur had besteld was hij de volgende dag al in huis. Ik zou met mijn vrienden naar het strand gaan, dus ik kon mijn nieuwe zonnebril meteen de hele dag dragen, hij beviel zo goed dat ik meteen een tweede besteld heb. 

You May Also Like