Samen hip met Black bananas

Als je op zoek bent naar een hip Nederlands merk dan is Black Bananas wellicht wat voor jou. De oprichter en ontwerper heet Wesley Balnikker. Het is begonnen met het ontwerpen van een t-shirt voor een vriend. Deze vriend kreeg tijdens een avondje uit daar zoveel complimentjes over dat het voor Wesley duidelijk was dat hij met zijn ontwerpen een bepaalde behoefte invult.Hieruit is uiteindelijk een hippe en populaire kledinglijn uit ontstaan. Het merk wordt gekenmerkt door de Transformer Monkey en door de vette designs. Popolaire items in deze kledinglijn zijn de tracksuits en de truien. De hoogste tijd om dus wat meer te weten te komen over wat dit merk te bieden heeft. Lees snel verder.

Wat zit in de kledinglijn van Black Bananas

In de eerste alinea benoemde we al dat de tracksuits en truien populaire items zijn in deze kledinglijn. Naast deze items is er ook een truckerscap recent op de markt gekomen van dit merk. Ook dit kledingitem is behoorlijk goed aangeslagen. Naast dit hebben zij in het assortiment een ruime keuze aan hippe hoodies en anarok joggers. Het voordeel is dat deze items ook goed met elkaar zijn te combineren zo zijn er altijd joggers en hoodies in exact dezelfde stijl en kleur, maar kan je ook verschyillende kleuren met elkaar combineren. Ook zijn de hoodies uiteraard prima te combineren met kleding van andere merken zoals spijkersbroeken e.d. Dit geldt uiteraard ook voor de trucker caps. Kortom het zijn diverse soorten kledingitems die zowel met elkaar goed zijn te combineren als met kleding van andere merken. 

Waar koop ik Black Bananas kleding?

Blakc Bananas kleding is zowel online als in fysieke winkels te verkrijgen. Als je googled op dit merk kom je vanzelf behoorlijk wat aanbod tegen. UIteraard is online een prima mogelijkheid. Het kan echter zo zijn dat je uiteraard eerst even de zaken wil passen die je mooi vindt. Dan is het verstandiger naar een fysieke winkeol te gaan, want ook in een aantal fysieke winkels is dit merk terug te vinden. Bij dat laatste is het wellicht slim om op de Black Bananas sale te wachten. Deze sales is overigens in sommige gevallen ook online.

You May Also Like