Organiseer een hip vrijgezellenfeest

Gefeliciteerd! Een van jouw beste vrienden of vriendinnen gaat trouwen en jij mag het vrijgezellenfeest gaan organiseren! Dat is een hele verantwoordelijkheid. Is het jouw eerste vrijgezellenfeest, of ben je gewoon benieuwd hoe je een vrijgezellenfeest moet organiseren? Lees dan snel dit blog voor een paar handige tips over de organisatie van een origineel feest voor een soon-to-be ex-bachelor.

Hou het geheim

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet iets waar licht over gedacht moet worden. Al de betrokken vriendinnen zijn natuurlijk super enthousiast en het organiseren van zo’n feest kan een hele opgave zijn. Het is niet zomaar geregeld met een stripper of een rondje lopen door de stad met een paar gekke opdrachten.

Het is leuk voor de bruid(egom) als deze niet weet wanneer het feest zal gaan plaatsvinden en wat er zal gebeuren. Tenminste, als je een beetje van de spanning houdt die hierbij komt kijken.

Met dit in gedachten is het belangrijk om toch een beetje rekening te houden met de wensen van de bruid(egom). Je kunt hem of haar vragen om enkele punten die belangrijk zijn, zoals de lijst met genodigden of een paar activiteiten die ECHT niet geaccepteerd zullen worden, maar verder is het natuurlijk het leukste als je een feest organiseert waar de bruid(egom) niks vanaf weet.

Bedenk een thema en meerdere activiteiten

Een leuk idee voor het thema kan je afstemmen met de andere genodigden. Je kunt ervoor kiezen om het thema in dezelfde stijl te organiseren als de bruiloft zelf, of juist een compleet ander thema te kiezen voor het vrijgezellenfeest. Hoe dan ook, het thema moet centraal staan tijdens jouw feest.

De meeste mensen kiezen al gauw voor een typische activiteit in hun vrijgezellenfeest. Dit is de befaamde kroegentocht. Deze is dan ook het meeste in trek. Je kunt ervoor kiezen om een kroegentocht te organiseren in de stijl van jouw vriend of vriendin. Drinkt deze liever wijn dan bier? Selecteer dan een paar leuke wijnbars of speciaalzaken om een proeverij te houden. Dit geldt hetzelfde voor bierspeciaalzaken of cocktailbars.

Zelf organiseren of uitbesteden?

Het kan niet genoeg worden benadrukt: de organisatie van een vrijgezellenfeest is niet iets waar licht over nagedacht dient te worden. Zo’n soort feest organiseren is een grote taak. Dit is waarom mensen er tegenwoordig vaker voor kiezen om het volledige feest uit te besteden, of een deel ervan.

Er zijn meerdere bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn of een goede reputatie hebben opgebouwd rondom het organiseren van een vrijgezellenfeest. Fundustry Evenementen is een perfect voorbeeld van zo’n bedrijf. Behalve bedrijfsfeesten of personeelsfeesten organiseert dit bedrijf ook enorm goede vrijgezellenfeesten. Neem eens ene kijkje op hun website voor meer informatie en laat je verrassen!

You May Also Like