Tijd voor een feestje

De tijd vliegt! Het is alweer vijf jaar geleden dat mijn man en ik gingen trouwen. Het is een misschien wat afgezaagd om te zeggen maar het was de geweldigste dag uit ons leven. We hebben het er nog steeds over hoe leuk onze bruiloft was, vooral het feestje was echt geweldig. Nu we vijf jaar verder zijn vinden we dat het wel weer eens tijd is voor een feestje!

Party planner

Mijn beste vriendin heeft al jaren een evenementen bureau en dankzij haar was onze bruiloft zo’n enorm succes. Dus dit feestje mag zij absoluut weer organiseren want zij weet precies wat wij willen en waar je dat dan moet regelen. Ik zou niet weten waar je een party tent vandaan moet halen of DJ set huren. Gelukkig weet zij dat zodat we alles wat ons hartje begeert kunnen krijgen op ons feestje. Samen met mijn vriendin maakte een geweldig plan waarin elk facet werd besproken. Mijn man en ik liggen gelukkig erg op een lijn en hebben dezelfde visie over hoe een goed feestje eruit moet zien.

Hapje en een drankje

Belangrijk voor ons is dat iedereen de gehele avond genoeg te eten en te drinken heeft. Wij vinden niks ergers dan dat mensen naar huis gaan en dan nog even langs de mcdrive rijden omdat ze niet genoeg hebben gegeten. Dat willen wij natuurlijk voorkomen iedereen moet met een voldaan gevoel naar huis gaan.  Op onze bruiloft hadden wij allemaal chique hapjes dat gaan we nu niet doen. We hebben gewoon gekozen voor een Hollandse borrel met de bijpassende Hollandse hapjes. Zelf zijn we er gek op en ik weet dat er voor ieder wat wils tussen zit.

Dansen

Voor mij is het pas echt feest als iedereen op de dansvloer staat dus een goede DJ is voor mij echt belangrijk. Zoals ik dat altijd zeg “ ik wil de rook uit mijn schoenen dansen”! Ook de muurbloempjes moeten op mijn feestje de voetjes van de vloer omdat ook voor hun er een nummer tussen zit waarbij ze niet stil kunnen blijven staan. Op onze bruiloft stond iedereen te dansen en dat maakte het een groot succes. Oud stond met jong te dansen het maakte allemaal niet uit als je maar mee deed dat was belangrijk. Ook dit feestje zorgen mijn man en ik ervoor dat er voor ieder wat wils is en dat iedereen het naar zijn zin kan hebben.

You May Also Like