Dé tips voor een dagje strand

We kunnen maar niet vroeg genoeg beginnen met alvast dromen over de zomer. Zon, zee, zwemmen, strand, we kijken er nu alweer naar uit. We winterperiode is nog lang niet voorbij, maar dat betekent niet dat onze voorpret voor de warme dagen niet vroeg kan beginnen. Wij geven je vandaag wat tips voor een dagje strand waar je zelf misschien niet aan denkt, maar er wel voor zorgen dat jouw strand dagje ultiem genieten wordt!

Parkeerplaats

In de zomertijd is het natuurlijk harstikke druk op het strand. Het is dan soms ook wel eens onmogelijk op een parkeerplaats te zoeken. Wat we je mee willen geven als tip, is research. Zo heb je in Noordwijk bijvoorbeeld een aantal huizen als je bij de boulevard naar boven rijdt waar je je auto op elke mogelijke plek kunt zetten. Je download de app Park Mobile op je telefoon en betaald voor het plekje. Je kunt je bij wijzen van spreken overal tussen proppen, aangezien je er toch voor betaald. Bij Katwijk heb je bijvoorbeeld weer een grote parkeergarage aan de boulevard waar je je auto vaak wel kwijt kunt. Met dit soort openbare parkeergarages is het wel zo: wees er vroeg bij. Je kunt niet ’s middags aan komen kakken en ervan uit gaan je wel een parkeerplekje te vinden is. Het is zo nu en dan even vechten.

Spullen

Wat neem je mee naar het strand? Een bikini, zonnebrand, handdoek en een hoed zijn vanzelfsprekende spullen. Waar je voor kunt kiezen is het huren van een strandbedje. Wel betaal je hier vaak de jackpot voor en wordt er per uur gerekend. Als je dus een hele dag vanaf ’s Ochtens tot ’s avonds wilt gaan zonnen, is dat natuurlijk een duur grapje. Daarom zou je ervoor kunnen kiezen om een zonnestoel of een strandstoel hout mee te nemen. Als je met de auto naar het strand komt heb je in principe alle ruimte om dat mee te nemen. Het meenemen van je eigen zonnestoel is dan ook een veel goedkoper alternatief.

Koelbox

De strandtentjes op het strand zijn vaak niet alleen prijzig, maar ook ontzettend druk. Als jij het liefst de hele tijd op het strand ligt en niet de hele tijd heen en weer wilt lopen, neem dan een koelbox mee met je eigen drinken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen lunch te halen bij en strandtent en het daarop te eten, zodat je even lekker kunt zitten zonder last te hebben van het zand.

You May Also Like