Haartransplantatie in Istanbul.

Kaal worden.

Het is een angst die voornamelijk bij mannen speelt. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat mannen over het algemeen te maken krijgen met die verschijnsel en vrouwen het geluk hebben dat de haardos meestal wel aanblijft op latere leeftijd. Dat het haar wat dunner wordt word door de meeste vrouwen wel geaccepteerd, dit hoort er nu eenmaal bij is dan vaak wat ze zeggen. Toch heb je ook vrouwen op jongere leeftijd die te maken hebben met wat dunner haar. Voor vrouwen is het haar toch wel een ijdel dingetje natuurlijk waar het ideaalbeeld een grote rol in speelt. Want er is geen vrouw die zegt dat het haar niet uitmaakt of ze veel of weinig haar heeft. Waar mannen dan de oplossing hebben om een haartransplantatie te laten doen hebben vrouwen dit natuurlijk ook. Er wordt alleen een stuk minder over haartransplantaties bij vrouwen gesproken omdat het veel minder voorkomt.

Voor mannen én vrouwen.

Zoals gezegd kampen ook vrouwen met dunner haar, net als mannen. Bij vrouwen blijft het vaak wel bij dunner worden, ze worden niet snel helemaal kaal zoals dat bij mannen wel het geval kan zijn. Ook voor het dunner wordend haar kun je uiteraard kiezen voor een haartransplantatie waardoor je toch weer wat meer volume krijgt. En dat is voor het zelfbeeld van sommige vrouwen prettig. Want wat je niet wilt is dat je je niet lekker voelt bij je uiterlijk, hoe mooi je er ook uitziet, als je dit zelf niet vindt wil je daar het liefste wat aan doen.

In het buitenland.

Zoals jullie weten ben ik veel in het buitenland voor mijn werk. Ik was dan ook in Istanbul Turkije toen ik hoorde over haartransplantaties aldaar. In Turkije is het een veel voorkomend probleem bij met name mannen die kaal worden en daar graag wat aan willen doen. Er is in Turkije dan ook veel keuze om dit uit te laten voeren. Al deze praktijken hebben natuurlijk de juiste geschoolde mensen in dienst die precies weten wat ze moeten doen. Ook hier is mond op mond reclame van iemand die het daar al eens heeft laten doen beter natuurlijk, maar dat ze hier ook goede praktijken hebben is zeker. Ook de kosten zijn veelal lager dan wanneer je het in Nederland laat doen. Natuurlijk moet je wel je reis meerekenen en dus kun je het het beste combineren met een reisje. Een haartransplantatie in Istanbul is dan ook geen gek idee.

You May Also Like