Het uitzoeken van een hoesje voor je iphone 12

Wanneer je net een iphone 12 hebt gekocht is het natuurlijk wel verstandig om er een hoesje bij te kopen. Er zijn ook mensen die ervoor kiezen om dit niet te doen, maar dit brengt wel enkele risico’s met zich mee. Zo is de kans op schade bijvoorbeeld een stuk groter. Zeker wanneer je net een nieuwe iphone 12 hebt gekocht kunnen de kosten om je telefoon te laten repareren of je scherm te laten vervangen flink oplopen. Daarom zijn hier een aantal hoesjes die geschikt zijn voor de iphone 12

De verschillende soorten iphone 12’s 

Je kunt bij het aanschaffen van een iphone 12 uit verschillende soorten kiezen. De ene persoon heeft een voorkeur voor een wat kleinere telefoon en zal dan ook voor een iphone 12 mini gaan, terwijl de andere juist voor een normale iphone 12 gaat. Ook heb je nog de iphone 12 pro en de iphone 12 pro max waar je uit kunt kiezen. De pro varianten van de iphone 12 zijn een stuk duurder, wat voornamelijk komt door de camera die van een stuk hogere kwaliteit is. De iphone 12 pro max heeft zowel een betere camera als dat die nog net even een stukje groter is. Verder kun je ook nog kiezen uit verschillende hoeveelheden opbergruimte. Dit zal de prijs van je telefoon erg beïnvloeden.

Het kiezen van een geschikt hoesje voor je telefoon

Je zult als je een iphone 12 hebt gezocht op zoek moeten naar een hoesje dat bij het formaat van je telefoon past. Een iphone 12 mini hoesje is namelijk heel anders dan een iphone 12 pro max case. Naast het formaat zullen er ook nog andere dingen zijn waar je op moet letten. De camera van een iphone 12 is bijvoorbeeld van een ander vorm dan die van eerdere varianten. Je hebt onder andere back cover hoesjes en bookcase hoesjes. De back cover hoesjes zijn voornamelijk voor de achterkant van je telefoon, terwijl een bookcase hoesje ook een voorkant heeft die je eraf moet klappen. Dit heeft een aantal voordelen dat het met zich meebrengt. Je kunt op deze manier namelijk niet zomaar zien wat voor berichten er op je telefoon binnenkomen en ook is de voorkant van je scherm beter beschermt. Toch kiezen de meeste mensen voor een back cover hoesje, omdat deze een stuk makkelijker is om te hanteren.

You May Also Like