Laminaat

Met laminaat wordt je huis pas echt hip

Als je voor het eerst je eigen huis gaat inrichten, komt er nogal wat op je af. Want wat kies je voor vloer, wat voor muren, wat voor raamdecoratie? En vergeet ook je meubels niet. Keuzes, keuzes, maar je begint op de meest logische plek: de vloer. En natuurlijk kies je dan voor laminaat. Laminaat ziet er namelijk altijd mooi uit, welke variant je ook kiest. Laminaat is krasvrij en je kunt er dus met een gerust hart een keer een feestje op geven. En dan maak je laminaat ook nog eens héél gemakkelijk schoon. Je zou bijna denken dat ik aandelen heb, dat is niet zo. Maar als je ergens enthousiast over bent, moet je dat natuurlijk delen. Wie weet heeft een ander er ook nog wat aan. Zo zorgen we samen voor hippe (huis)kamers in Nederland!
Laminaat

Laminaat heeft nog meer voordelen!

Want het is niet alleen de meest praktische en sterke vloer, je kunt een laminaatvloer ook nog eens redelijk gemakkelijk zelf leggen. Dat scheelt je enorm in de kosten. Je kunt bij de lokale bouwmarkt voor een paar centen het gereedschap dat je nodig hebt huren. En voor je het weet ben je zelf aan het laminaat leggen. Hoe stoer is dat? Als voorbereiding kun je natuurlijk even online wat tutorials bekijken, maar het leggen van een laminaatvloer is echt geen rocket science.

Laminaat in alle kamers van je huis?

Om een mooie eenheid in je huis te creëren, kun je ervoor kiezen om in alle kamers hetzelfde laminaat te leggen. Natuurlijk leg je het niet in de badkamer en het toilet, maar verder kun je het overal prima gebruiken. Ook in de keuken. Of misschien juist in de keuken. Omdat de vloer mooi glad is, is deze goed te dweilen. Ook na een klein ongelukje met een pan pastasaus. Probeer dat maar eens met een tapijtje!

Laminaat bestellen en leggen: meten is weten!

Zoals voor alle spullen die je online bestelt, moet je ook bij laminaat secuur te werk gaan. Want je wilt niet nèt een half pak tekort komen. En ook geen 6 pakken teveel hebben. Het is dus verstandig om goed te meten. Zo geef je niet teveel geld uit. Want dat geld, dat kun je, zeker met je eerste eigen huis, op veel andere manieren nog goed gebruiken. Oh, en nog een tip: wanneer je je vloer bestelt, bestel er dan direct de plinten bij!

You May Also Like