douchewand

Met douchewanden kun je je eigen cabine bouwen

Ken je die foto’s van geweldige luxe badkamers met inloop douches en meer? Die kun je zelf bouwen met douchewanden! Wanneer je douchewanden gebruikt om je eigen doucheruimte(s) te maken, dan kun je je badkamer net zo luxe maken zoals je dat zelf wil. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zelf ben ik er erg enthousiast over, ik dacht namelijk dat zo’n mega luxe douche ver buiten mijn mogelijkheden lag. Totdat ik de douchewanden van Soak zag. Op aanraden van een vriendin een kijkje genomen in de webshop van Soak en ik was positief verrast. Daarom dacht ik, ik schrijf er een blog over, misschien heb jij er ook wat aan!

Een douchewand voor luxe

Met een douchewand (en een beetje fantasie) kun je echt de meest mooie en luxe badkamers en douches bouwen. Het is wel handig als je een beetje handig bent en bijvoorbeeld hout of natuursteen kunt gebruiken om een mooie ruimte te bouwen. Hier moet natuurlijk ook een afvoer in om al het douchewater door weg te spoelen. En een kraan met douchekop. Verder ben je compleet vrij om je eigen douchecabine te ontwerpen, in te richten en verder te bouwen. Het is wel heel handig om rekening te houden met het aantal personen dat tegelijkertijd in de douche moet kunnen staan, bijvoorbeeld wanneer je vaak met je partner doucht.

De mooiste badkamers

Wat is nu echt kenmerken voor de mooiste badkamers? Een vrijstaand bad (op pootjes) misschien, of een bubbelbad? In principe staat dat uiteraard wel heel erg luxe, maar een mooie douche, gemaakt met douchewanden, is vaak de echte eyecatcher. Voor een voorbeeld van luxe douchewanden en complete doucheruimtes en -cabines kun je een kijkje nemen op de website (en de blog) van Soak. Daar vind je echt van alles!

Je eigen (goedkope) douchewand

Voor eigen goedkope douchewanden van hoge kwaliteit hoef je niet verder te kijken dan Soak. Op de website van Soak kun je naar hartenlust shoppen voor badkamermeubelen en toebehoren en vind je echt alles dat je maar kunt wensen om je eigen droom badkamer te maken. En voor goede prijzen! Want bij Soak kunnen ze de prijzen van echte A-kwaliteit badkamer sanitair erg laag houden omdat ze kort schakelen in de distributieprocessen. Dat scheelt ons als klanten uiteindelijk behoorlijk in de portemonnee. Ik zal dus niet snel mijn douchewand, of ander sanitair, bij een andere winkel aanschaffen!

You May Also Like